Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

věřím, že máš tuhej kořínek. Ještě si splníš tuh, než budeš tuhej! ;-)

1 0
možnosti
Foto

Jen jestli není horší zaklapnout desky se splněnými touhami :)

1 0
možnosti
PH

Já Vás, pane Vladimíre, čtu, a dlouho, a myslím si, že talent máte - ovšem poslední dobou, asi tak půl roku, se domnívám, že už ho nepoužíváte (bez urážky) a prostě lidem dáváte "Ordinaci v růžovce" a "Ulici" a jedete na vlně doby, kdy popularita znamená, že Vám prostě obyčejní lidi lezou do zadku (protože mají potřebu, poněvadž sami se sebou už neumí být hrdí) a ještě se pak známým pochlubí: "No já se znám s tim hercem, my se známe, no von hrál támhle, a von píše, no a my se známe, já mu dávám karmu, von je dobrej!" Myslím si, že sem se poezie a kultura vůbec dostat neměla.

1 1
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu, Pavle, i za snahu. Jenže mým cílem holt není vytvářet tu velké umění. Píšu, kreslím a fotím sem akorát tak pro radost a snad i trochu pro srandu. A když dá pámbu, pak občas třeba nejen sobě, ale i některým čtenářům. Tudíž mohu bez závisti a bez lítostí přenechat jak vytváření umění, tak rozhodování o tom, co tím správným uměním je a co není, Vám, kteří takové ambice či schopnosti máte.

A protože nejsem jasnovidcem, nevím, co si jiní lidé myslí, do mozků jim nevidím, jejich motivace soudit nemohu. Navíc mám vcelku dost starostí už s tím, co se odehrává v kebuli mé, pročež jsem z hloubi duše rád, že do těch cizích mozků nevidím (ani si to o sobě nenamlouvám) - myslím, že by to musel být hodně smutný život. Tuhle schopnost Vám opravdu ani v nejmenším nezávidím.

Laskavé dny přeji!

;o]

9 0
možnosti
  • Počet článků 386
  • Celková karma 39,22
  • Průměrná čtenost 2602x
 

  Cynický romantik
  a skeptický optimista.

Sarkastický čmáral, psavec a veršotepec, komediant a představitel mnohých persón, najmě lidských trosek, magorů. zlosynů, bezdomovců, padouchů a rozličných hovad.